Hartelijk welkom op de website van Garage S.W.A.

 

GARAGE S.W.A. is actief als garagebedrijf sinds 1991. Er is veel gebeurd in de auto-branche de voorbije eeuw. De moderne autotechniek wordt steeds veelzijdiger en meer verfijnd. High-tech en electronische apparatuur en software vinden we nu standaard terug in bijna elke wagen. Garage S.W.A. is in dit korte tijdsbestek dan ook uitgebouwd tot een moderne organisatie, de beste vriend van uw wagen voor de 21e eeuw.

Wij bieden service voor airco, VAG diagnose, programmeren van sleutel en comfort-modules, schokbrekers, remmen, uitlaten, stuuronderdelen, koppelingen, en nog veel meer...

De garage is een veelzijdig bedrijf dat aan al uw wensen op het gebied van autoservice en -onderhoud tegemoet komt. Mogelijkheid tot software updates van alle stuurdozen, zoals motor en comfort-systemen, voor een reed gamma aan merken, waaronder volkswagen, audi, seat, skoda, mercedes, volvo, enz.

Om u steeds van de beste service te voorzien, worden onze werkkrachten ook permanent bijgeschoold in de nieuwste technieken. Waaronder bijscholingen bij Sergoyne Diagnostics en Educan.

• Onafhankelijk advies (Lees meer >>)

• Makkelijke betaalwijze (Lees meer >>)